• Koga Tesla , Grijs
Op wat voor fiets u ook rijdt, van de allernieuwste racefiets tot een degelijke stadsfiets, u kunt altijd terecht bij Brama-2-wielers. Niet alleen voor het kopen van een nieuwe fiets, maar ook voor onderhoud en reparatie van uw fiets. Brama-2-wielers staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en uitstekende service. De fietsen zijn gegarandeerd van goede kwaliteit en u krijgt uitgebreid advies. Kiest u voor een BOVAG-fietsenwinkel dan kunt u rekenen op 6 maanden aankoopgarantie.

BOVAG-aankoopgarantie geldt voor alle fietsen vanaf € 250,-. Doen er zich binnen zes maanden na de aankoop (bij normaal gebruik) gebreken voor die op het moment van aankoop niet zichtbaar waren, dan wordt uw tweedehands fiets kosteloos hersteld.

Graag tot ziens in onze winkel,

Team Brama-2-wielers
specs
bassiskleur zilver
categorie elektrische fietsen
framemaat 53
frametype dames
kleur grijs
merk koga
model tesla
modeljaar 2009
omschrijving op wat voor fiets u ook rijdt, van de allernieuwste racefiets tot een degelijke stadsfiets, u kunt altijd terecht bij brama-2-wielers. niet alleen voor het kopen van een nieuwe fiets, maar ook voor onderhoud en reparatie van uw fiets. brama-2-wielers staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en uitstekende service. de fietsen zijn gegarandeerd van goede kwaliteit en u krijgt uitgebreid advies. kiest u voor een bovag-fietsenwinkel dan kunt u rekenen op 6 maanden aankoopgarantie. bovag-aankoopgarantie geldt voor alle fietsen vanaf € 250,-. doen er zich binnen zes maanden na de aankoop (bij normaal gebruik) gebreken voor die op het moment van aankoop niet zichtbaar waren, dan wordt uw tweedehands fiets kosteloos hersteld. graag tot ziens in onze winkel, team brama-2-wielers
secundary_bassiskleur blauw
status gebruikt
versnellingen 21
wielmaat 28

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Koga Tesla , Grijs

  • Merk: Koga
  • Model: Koga Tesla , Grijs
  • Fietsnummer: 25328
  • - -
  • €995,00


Tags: Koga Tesla, Grijs, Koga Tesla, Grijs, F.25328